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アイテム
Contribution of α-gliadin alleles to the extensibility of flour dough in Japanese wheat cultivars
https://ycu.repo.nii.ac.jp/records/2001300
https://ycu.repo.nii.ac.jp/records/2001300f0e2e2c0-78be-4064-ac63-70e34b684b45
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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生命ナノシステム科学研究科_野間聡_乙1710(博士論文).pdf (709 KB)
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生命ナノシステム科学研究科_野間聡_乙1710(論文内容要旨).pdf (977 KB)
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生命ナノシステム科学研究科_野間聡_乙1710(審査結果要旨).pdf (178 KB)
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Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||
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公開日 | 2024-06-28 | |||||||
タイトル | ||||||||
言語 | en | |||||||
タイトル | Contribution of α-gliadin alleles to the extensibility of flour dough in Japanese wheat cultivars | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | eng | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_46ec | |||||||
資源タイプ | thesis | |||||||
アクセス権 | ||||||||
アクセス権 | open access | |||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||
著者 |
野間
× 野間
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著者(英) | ||||||||
姓 | Noma | |||||||
名 | Satoshi | |||||||
学位名 | ||||||||
言語 | ja | |||||||
学位名 | 博士(理学) | |||||||
学位授与機関 | ||||||||
学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||||
学位授与機関識別子 | 22701 | |||||||
学位授与機関名 | 横浜市立大学 | |||||||
学位授与年度 | ||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||
学位授与年月日 | ||||||||
学位授与年月日 | 2024-06-28 | |||||||
学位授与番号 | ||||||||
学位授与番号 | 乙第1710号 | |||||||
著者版フラグ | ||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |