WEKO3
アイテム / Contribution of α-gliadin alleles to the extensibility of flour dough in Japanese wheat cultivars / 生命ナノシステム科学研究科_野間聡_乙1710(博士論文)
生命ナノシステム科学研究科_野間聡_乙1710(博士論文)
ファイル | ライセンス |
---|---|
![]() |
公開日 | 2024-06-28 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | 生命ナノシステム科学研究科_野間聡_乙1710(博士論文).pdf | |||||
本文URL | https://ycu.repo.nii.ac.jp/record/2001300/files/生命ナノシステム科学研究科_野間聡_乙1710(博士論文).pdf | |||||
オブジェクトタイプ | fulltext | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 709 KB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|